Maximális tisztaság, gyors munka.

A ruhák szállításáról, tisztításáról, szárításáról, és visszaszállításáról is gondoskodunk.
Kérjen ajánlatot még ma!
  • Text Hover
ÓRIÁS MOSÓGÉPEK

Óriási méretű moségpek állnak rendelkezésre az üzleti és lakossági célú kiszolgálásra.
  • Text Hover
ÉLETTARTAM

A ruhák élettartama a lasabb mosástól, valamint a felhasznált minőségi anyagok miatt meghosszabbodik. Nem fakul, nem nyúlik ki idő előtt.

  • Text Hover
MINŐSÉGI ADALÉKOK

A mosáshoz használt speciális adalékok teljes mértékben fertőtlenítenek a ruha károsítása nélkül.

Tevékenységünk ismertetése

Cégünk a Bükki Kaptárkő Szociális Szövetkezet 2019-ben megvalósított beruházása során létrehozta.
Cserépváralján a Kaptárkő Mosodát. Ipari mosodánkban különféle szálláshelyek – vendégházak, apartmanok, panziók stb.
– textíliáinak mosását, vasalását és kiszállítását vállaljuk kedvező árakon rövid határidővel.

  • Text Hover

Tevékenységünk elsősorban az idegenforgalom területén működő, tehát szálláshely szolgáltatók szobai, fürdőszobai, konyhai és egyéb textíliáinak (ágyneműk, huzatok, lepedők, törölközők, kádkilépők, fürdőköntösök, terítők, abroszok, textil szalvéták, függönyök, kéztörlők stb.) mennyiségi, tömeges tisztítását fedi le.

Ma már kiváló technológiák állnak rendelkezésre az ipari mosás területén, így egy vállalkozás sikere nem azon múlik elsősorban, hogy ki tudja-e mosni a rá bízott textíliát. Ez persze elengedhetetlen, de nem elégséges. Igyekszünk mi is éppen ezért arra törekedni, hogy a lehető legrövidebb határidővel, fennakadások nélkül szolgáljuk ki ügyfeleinket a sikeres együttműködés érdekében.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a környezettudatos működés szempontjaira. Az általunk használt technológia választásánál döntő szempont volt a környezet terhelés minimális szinten tartása.

Szövetkezetünk alapszabályban megfogalmazott célja hátrányos helyzetű emberek foglalkoztatása, munkaerőpiaci helyzetük képzéssel, szakmai tapasztalat biztosításával történő javítása.

Meggyőződésünk, hogy a munkanélküliség kezelésében, a foglalkoztatás elősegítésében – különösen a hátrányokkal rendelkező társadalmi csoportok esetében – a szövetkezés, a szövetkezeti formában való jövedelemtermelés megoldást jelenthet.